duminică, 31 octombrie 2010

luni, 25 octombrie 2010

Intre ras si plans


            1. Sex: feminin
                Varsta: 16 ani
                Cauza decesului: trecuta de varsta.

            2. Sex: masculin
                Varsta: 47 ani
                Cauza decesului: sinucidere din interese personale.

            3. Sex: masculin
                Varsta: 67 ani
                Cauza decesului: bureti in gura.

           4. Sex: feminin
               Varsta: 47 ani
               Cauza decesului: consternare/ mediocritate.

      Cazuri reale de pe la 1945, care par extrase dintr-o carte de bancuri...reprezinta doar o mica, mica parte din certificatele de deces inregistrate la IML. ( Institut Medicina Legala)



             

joi, 21 octombrie 2010

duminică, 17 octombrie 2010

Spune-mi cu cine razi, ca sa iti spun cine esti

Sunt prin esenta o fiinta trista. Nu am firescul zambetului cum mi-as fi dorit si invat putin cate putin sa zambesc atunci cand privirea mi se intuneca...
Dar, cand sunt cu tine, sunt alt om. Ma surprind razand cu lacrimi si tinandu-ma de burta, pardon, abdomen, ca suna mai bine.;)) Cu tine, zambetul e firesc,cuvintele se ciocnesc si dau nastere unui val de rasete, iar expresia chipului tau e incredibila incat nu ma pot abtine. Esti minunata chiar si atunci cand pari sa fii suparata "foc". :)
Dincolo de faptul ca esti incapatanata, iti lasi hainele pe unde apuci si ma rogi in fiecare seara sa iti fac masaj, esti si vei ramane "zambetul meu". :)


joi, 7 octombrie 2010

Concert live: Dracula si prietenii!

Am deschis messenger-ul si am ramas contrariata de mesajul tau. Am dat click si...surpriza! Ceea ce a urmat, a fost o explozie de ras, mirare si iar ras.:))
In ordinea aparitiei "pe scena", m-au uimit: DJ Elena, deosebit de talentata in miscari; Auras, cu un farmec aparte in rolul lui Dracula; Vali, intrun rol ce i se potriveste de minune- Frankenstein; eu, o vrajitoare "moderna" si in cele din urma Puss, pisicuta de care ne-am indragostit in scurta noastra trecere prin Sinaia. :)
Enjoy!

PS: multumesc pentru portia de ras :)


Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!